Paradox - káva pro espresso kávovary

Kód: 334 334-500 334-1000 334-5000 Zvolte variantu
Tip Výhodný nákup
Značka: Coffeesquare
ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA ZDARMAZDARMA
Paradox - káva pro espresso kávovary
240 Kč / ks 459 Kč / ks 900 Kč / ks 4 299 Kč / ks od 240 Kč / ks 214 Kč bez DPH 410 Kč bez DPH 804 Kč bez DPH 3 838 Kč bez DPH od 214 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
22.5.2024 22.5.2024 22.5.2024 22.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Káva určená pro espresso kávovary. V chuti lískový ořech a nugát.

Detailní informace

Proč nakoupit u nás?

Rychlost doručení

Zboží odesíláme každý den.

Doprava zdarma

Pro objednávky nad 1500Kč.

Poradíme s výběrem

Jsme tu pro vás Po - Pá.

Ověřený obchod

Tisíce spokojených zákazníků.

Detailní popis produktu

Paradox espresso roast
Vaše nejoblíbenější káva

Neuvěřitelně hladká káva s jemnou chutí oříšků a nugátu, vyladěná na espresso.
Užijte si oříškově laděnou kávu na vašem domácím espresso kávovaru nebo při práci v pohodlí kanceláře. 

Káva speciálně
pražená na espresso

Káva je upražena tak aby byla vhodná pro přípravu na vašem domácím espresso kávovaru. Ideální stupeň pražení který zachovává původní chuť kávového zrna a přesto nemá zvýšenou aciditu.

Rodinná farma Aguas Claras
s historií delší než 130 let! 

Fazenda Aguas Claras pokrývá celkem 110 ha s kávou, což je pro tyto končiny velká farma. Efrain je součástí rodiny pěstitelů kávy, která má v Brazílii historii delší než 130 let. V roce 2000 Efrain koupil pozemek v tomto regionu poté, co se dozvěděl o možnosti používání modernějších zemědělských technologií. Farmě je osázena odrůdami Yellow Bourbon a Red, Rubi, Yellow Catucai a Topazio, které jsou všechny známé svou kvalitou.

Během sklizně se káva sbírá ručně pomocí strojů určených k třepání kávovníkem. Kvůli lokalitě farmy nemohou používat automatické kombajny. Jakmile se káva posbírá a shromáždí, odebere se k vytřídění podle zralosti/hustoty. Poté je káva přenesena na terasy, kde se suší 7 - 10 dní. Díky vyšší větrnosti a vyšší nadmořské výšce je možné pomalejší sušení kávy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva na espresso
Zpracování: Suché
Nadmořská výška: 800 - 1100 m.n.m.
Sklizeň: 2023
Odrůda: 100% arabica | Mix
Oblast: Sul de Minas

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: