Káva El Salvador Los Angeles

Kód: CODE-921697 CODE-921698 CODE-921699 Zvolte variantu
275 Kč / ks 530 Kč / ks 1 040 Kč / ks od 275 Kč / ks 246 Kč bez DPH 473 Kč bez DPH 929 Kč bez DPH od 246 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
10.5.2024 10.5.2024 10.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Mango, karamel, mléčná čokoláda

Detailní informace

Proč nakoupit u nás?

Rychlost doručení

Zboží odesíláme každý den.

Doprava zdarma

Pro objednávky nad 1500Kč.

Poradíme s výběrem

Jsme tu pro vás Po - Pá.

Ověřený obchod

Tisíce spokojených zákazníků.

Detailní popis produktu

Káva s čokoládovo-karamelovou chutí 

Káva je určena espresso

Farma Los Angeles

Tato farma je osázena pouze pacamarou a Sigfredo Corado ji vede již 10 let. Od doby, kdy farmu převzal, nepoužívají žádné herbicidy, aby pomohli vrátit do půdy živiny pro kvalitní základ pro pěstování kávy. Farma je rozdělena na 23 částí s přibližně 3 000 stromy v každé části. Farma je krásně rozdělena stínícími stromy a větrnými bariérami, které stromy chrání. Pro farmu každodenně pracují také někteří absolventi technické školy.

Káva se na farmě sklízí selektivně, odtud se pak odváží do mokrého mlýna a sušáren v Beneficio San Rafael, které se nachází mezi dvěma kopci El Pilon a Cerro Aguila v nadmořské výšce 1450 m. n. m..


Zde se káva Pacamara promyje, poté se třešně vloží do uzavřených sudů, kde 48 hodin fermentují a po ukončení fermentace se káva rozprostře na sušící lůžka, kde se každou hodinu prohrabuje, dokud není vysušena na požadovanou vlhkost. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva na espresso
Cupping skóre: 86 bodů
Farma: Los Angeles
Sklizeň: 2022/2023
Zpracování: Anaerobní suché
Odrůda: 100% arabica | Pacamara
Nadmořská výška: 1350 m.n.m.
Region: Cauca

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: