Durgol Swiss Espresso odvápňovací prostředek 2 x 125 ml
Kód: CODE-921335Související produkty
Detailní popis produktu
Durgol Swiss espresso je speciální tekutý odvápňovač pro všechny kvalitní přístroje na espreso.
Profesionální odvápňovací prostředek vhodný pro použití ve všech kávovarech, mimo jiné v zařízeních: Tchibo Cafissimo, DeLonghi, Jura, Krups, Nivona, Bosch, Siemens, Saeco, Philips, Tassimo, Tefal, NESCAFÉ DOLCE GUSTO a další.
Doporučuje se pro všechny moderní automatické a poloautomatické kávovary, pákové kávovary, presovače i přístroje na porcovanou kávu (E.S.E, POD kávové kapsle, apod.). Lze jej použít také pro odvápnění elektrického ohřívače, překapávače i varné konvice.
Pro odvápnění běžných spotřebičů (varné konvice, překapávače, elektrické ohřívače, pračky, myčky) doporučujeme rychlý odvápňovač Durgol Universal 750 ml.
Hledáte levnější odvápňovač? Vyzkoušejte Smartdecalk
Výhody výrobku:
- Durgol účinkuje 5 - 10krát rychleji než jiné značkové odvápňovače. Proces odvápnění není zapotřebí přerušovat, aby se čekalo než Durgol Swiss espresso začne účinkovat. Jedna samotná lahvička (125 ml) zajišťuje kompletní odvápnění.
- Litr speciálního odvápňovače Durgol swiss espresso rozpustí přibližně 80 g vápenatých usazenin.
- Durgol swiss espresso obsahuje účinné ochranné látky bránící vzniku koroze, a proto ani časté a dlouhodobé odvápňování tímto speciálním tekutým přípravkem nezpůsobuje korozi kovových vnitřních částí. Při svém působení odvápňovací prostředek téměř nepění, proto odvápňuje opravdu všude, ve všech částech a po celé ploše vnitřních armatur.
- Durgol je připravený ihned k použití. Na rozdíl od odvápňovacích přípravků ve formě prášku nebo tablet není tento prostředek nutné před použitím rozpouštět.
Durgol swiss espresso získal 1. místo v soutěži "Coffee Innovations" v kategorii "Odvápňovače" na mezinárodním veletrhu domácích spotřebičů domotechnika 2008 v Kolíně nad Rýnem.
Složení: Voda, kyselina amidosulfonová 15%, ochranná činidla a přísady.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.